Κολωνός: Άλλες 4 συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης

Συνελήφθησαν 4 ακόμη άνδρες οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ συνέλαβαν τους άνδρες, για τους οποίους είχε εκδοθεί και ένταλμα, σήμερα (22/6) το μεσημέρι.

Πρόκειται για δύο Έλληνες (63χρονο και 82χρονο) και δύο Πακιστανούς (43χρονο και 46χρονο).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είναι ο παιδόφιλος που είχε κλείσει ραντεβού με 14χρονη στην Ομόνοια και τον οποίο αναγνώρισε η 12χρονη πριν από μερικές ημέρες, ένας 82χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός του παιδόφιλου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ανήλικη, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τέσσερις παιδοβιαστές είχε αναγνωρίσει η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεση που είχε δώσει στις αρχές, τις τελευταίες ημέρες.

Η νέα κατάθεση της 12χρονης

Είχε προηγηθεί και μία νέα κατάθεση στις αρχές -η έβδομη στη σειρά- του 12χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 την Τρίτη, η 12χρονη περιέγραψε στην κατάθεσή της ακόμη τέσσερις άνδρες που, όπως είπε, είχαν συναντηθεί μαζί της και την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Επίσης φέρεται να αναγνώρισε και επίσημα τον 63χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια 14χρονη με την οποία έκλεισε και ραντεβού στην Ομόνοια.

Σημειώνεται ότι ύστερα από την πολύωρη κατάθεσή της, η 12χρονη κατάφερε να δει και την προφυλακισμένη μητέρα της, σε χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί